3 creatieve manieren om Nivea te gebruiken

Iedereen kent wel het karakteristieke blauwe doosje van Nivea en met zo’n 153 miljoen wereldwijd verkochte doosjes per jaar is de kans heel groot dat er ook bij jou thuis wel een pot van ’s werelds bekendste huidproduct te vinden is. Hoewel het van oorsprong Duitse product tegenwoordig voor elke doelgroep en elk gebruik wat wils heeft, is er toch nog heel veel dat je met de originele zalf kan doen. In dit artikel verzamelde ik drie creatieve manieren om Nivea te gebruiken.


Scheren


Copyright © Pixabay

Copyright © Pixabay

Nivea verkoopt tegenwoordig zowat alle huidproducten. Met de productlijn ‘Nivea for Men‘ startte de gigant een reeks van producten op om alle mannen wereldwijd bij het scheren te helpen. Zo verkoopt het bedrijf dus zeer degelijke aftershave, net zoals het scheerschuim verkoopt. De originele zalf kan je echter ook als een aftershave gebruiken. Smeer het gewoon op je huid en laat het wat intrekken. Dit is vooral een handige oplossing voor mensen met een gevoelige huid. Terwijl aftershave soms wel eens durft te prikken, hoef je je daar bij de zalf geen enkel moment zorgen over te maken. Als de nood het hoogst is (lees: als het scheerschuim op is), dan kan je de zalf ook als een scheerschuim gebruiken. Dit is echter niet zo sterk aan te raden omdat het mesje meer moeite heeft om door de zalf heen te geraken. Het beste advies dat ik je kan geven is het volgende: zorg ervoor dat je altijd scheerschuim op voorraad hebt.


Acne


Copyright © Pixabay

Copyright © Pixabay

In de puberteit en soms ook op latere leeftijd hebben sommige mensen wel eens last van puistjes. Smeer daar echter nooit of te nimmer Nivea op. Nivea is namelijk een hydraterende zalf en dat wil je echt niet op een puist smeren. Wat je wel kan doen is de puist uitduwen en er daarna Nivea opsmeren. Door het uitduwen van de puist creëer je namelijk een litteken en dat is nu net wat Nivea zo goed weet weg te werken. Uitproberen op eigen risico.


Schoensmeer


Copyright © Pixabay

Copyright © Pixabay

De meest onconventionele manier waarop je Nivea kan gebruiken, is als schoensmeer. Dit werkt vanzelfsprekend alleen bij leren schoenen aangezien het resultaat bij een stoffen model er sowieso lachwekkend uit zou zien. Een dunne laag Nivea, die bovendien goed uitgesmeerd is over de tip van de leren schoenen, zal de schoen evengoed doen blinken als een doodgewoon schoensmeermiddel. Alleen kan je Nivea voor zoveel meer gebruiken dan schoensmeer en is het bovendien ook nog een stuk goedkoper.

Volg deze blog op Facebook en Twitter.

3 comments

  1. lisalikes · mei 22, 2015

    Heb die crème ook thuis liggen 😉 Hij helpt ook tegen littekens! Interessant om deze weetjes te weten!

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Uitgelicht: Artikels om te lezen tussen het studeren door | korigineel
  3. Pingback: Uitgelicht: De Populairste Artikels in Mei | korigineel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s